Matic: Behandlingen af Maguire er en katastrofe

Den tidligere United-mand, Nemanja Matic, tager stærk afstand fra den konstante kritik af Harry Maguire og kalder det en katastrofe.

Det har ikke været nemt at hedde Harry Maguire det sidste års tid, og for hans egen skyld må man håbe, han ikke bruger for meget tid på de sociale medier. Kritikken er konstant, og det har ikke hjulpet ham, at det går bedre for de rødklædte, efter han er blevet henvist til bænken.

Nu har hans tidligere holdkammerat, Nemanja Matic, været ude og forsvare kaptajnen i et interview med TimesSport.

– Hvad folk gør ved ham, det er en katastrofe. Alt må have en grænse, og nogle af de mennesker, som skriver på de sociale medier, de har ikke deres eget liv, så de er nødt til at skrive dårligt om andre mennesker.

I interviewet kom serberen også ind på presset, man lider under som Manchester United-spiller.

– Jeg er nødt til at sige, at alle i klubben gjorde deres bedste. Men det er svært, når tingene ikke går i den rigtige retning, når resultaterne mangler. Presset er enormt, og der er selvfølgelig ingen, som er tilfredse med deres præstationer.

– I Premier League er det ligemeget, hvilket logo du bærer. Hvis du ikke spiller godt, hvis du ikke er organiseret, så bliver man straffet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Næste artikel

Valencia om landsmand: Forhåbentlig kan han komme til United

ANNONCE