Valencia om landsmand: Forhåbentlig kan han komme til United

Den tidligere Manchester United-spiller Antonio Valencia ser gerne sin unge landsmand Moisés Caicedo spille for United en dag.

I det netop overståede transfervindue var Brightons Moisés Caicedo rygtet til Manchester United som et alternativ på midtbanen, skulle den ønskede plan om at hente Frenkie de Jong mislykkes.

Den 20-årige ecuadorianer var også rygtet til United i januar 2021, da han var på kontrakt hos Independiente del Valle i hjemlandet. Han havde sommeren forinden ifølge The Athletic fortalt, at hans store drøm er at spille for Manchester United.

Midtbanespillerens store kærlighed for de røde djævle udspringer af, at hans ecuadorianske idol Antonio Valencia tilbragte ti sæsoner på Old Trafford.

Netop Valencia har i et interview med radiokanalen La Radio Redonda ytret sig positivt om sin unge landsmand, som han gerne ser i en United-trøje en dag.

– Han [Moisés Caicedo] er en ydmyg dreng. Han er født til at blive stor, og forhåbentlig kan han en dag komme til Manchester United, siger Valencia i interviewet.

Caicedo skiftede i januar 2021 til Brighton. Her er han roligt blevet indlemmet på førsteholdet efter et lejeophold i belgiske Beerschot.

Ecuadorianeren brød for alvor igennem på førsteholdet hos The Seagulls i foråret og har i denne sæson etableret sig som fast mand i startopstillingen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Matic: Behandlingen af Maguire er en katastrofe

Næste artikel

Shaw støtter Maguire i svær periode

ANNONCE