Mourinho: Matic repræsenterer alt det, jeg ønsker

Jose Mourinho er yderst tilfreds med at få sin tidligere Chelsea-spiller til Manchester United. Han besidder alle de rigtige dyder og kvaliteter, mener portugiseren.

Efter flere dages spekulation blev det i dag officielt bekræftet, at 28-årige Nemanja Matic skifter til Manchester United på en treårig aftale, hvor klubben har mulighed for at forlænge med yderligere et år.

Midtbanespilleren har tidligere spillet under Jose Mourinho, med hvem han vandt det engelske mesterskab i 2014-2015-sæsonen, og Uniteds portugiske træner er ikke i tvivl om, at Matic er en stærk tilføjelse til truppen.

– Nemanja er både en Manchester United-spiller og en Jose Mourinho-spiller. Han repræsenterer alt, vi ønsker os i en fodboldspiller: loyalitet, stabilitet, ambitioner – og så er han en holdspiller, siger Mourinho til manutd.com og fortsætter:

– Jeg vil gerne takke ham for hans ønske om at komme hertil, for uden det ville det have været umuligt at købe ham. Jeg er sikker på, at spillere og fans vil elske ham.

– Velkommen til vores nye nummer 31.

Matic kommer fra Chelsea, som han først kom til i 2009. Siden skiftede han dog til Benfica, hvor man købte ham tilbage fra i januar 2014. Siden er det blevet til 151 kampe, syv mål og to Premier League-trofæer hos London-klubben.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Matic skifter til United

Næste artikel

Matic lykkelig over United-skifte

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share