Matic øjner spillemæssige forbedringer hos United

Manchester United-spillerne arbejder hårdt på træningsbanen, og det kan ses i kampene lige nu, siger Nemanja Matic.

United besejrede i går som bekendt Everton 2-1 i en kamp, hvor ‘De Røde Djævle’ i perioder viste angrebsspil med tempo i løb og afleveringer. Lidt samme billede som i anden halvleg mod Chelsea, og ifølge Nemanja Matic er der tegn på forbedringer.

– Jeg føler, vi forbedrer os. Vi arbejder rigtig godt i løbet af ugen, og det skal vi blive ved med. Vi ved, at de andre hold også arbejder, og nogle gange møder man bare en modstander, der ikke giver dig lov til at gøre de ting, du gerne vil på banen. Men vi skal blive ved og vise over de næste uger, at vi bliver bedre, siger serberen til SkySports.

Midtbanespilleren var glad for, at United imodsætning til Chelsea-kampen formåede at holde sejren hjem. Han er godt klar over, at holdet i øjeblikket ikke forsvarer sig så godt som tidligere, og derfor var sejren ekstra vigtig, mener han.

– Alle hold i ligaen har kvalitet til at gøre ondt på dig, det ved vi, og vi vidste, at de ville forsøge at score. Det gjorde de på straffe, men vi formåede heldigvis at holde stand indtil slut.

Den 30-årige midtbanespiller, der indtil videre har spillet 11 kampe i alle turneringer denne sæson, står i øjeblikket på mål for kritik fra nogle fans for sine præstationer for United.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Mig, min far og Manchester United

Næste artikel

Legendarisk United-journalist er død

ANNONCE