Matic: Solskjær er en bedre manager nu end for et år siden

Nemanja Matic roser Ole Gunnar Solskjærs managerevner, og mener, at han har forbedret sig siden tiltrædelsen for et år siden.

Ole Gunnar Solskjær har haft sine op- og nedture i sin etårig periode som Manchester United-træner, hvor det i øjeblikket ligner, at det går den rette vej. Nemanja Matic fortæller også, at Solskjær har en stor andel af den succes, hvor nordmanden ifølge Matic har forbedret sig.

– Selvfølgelig har han forbedret sig. Det gør han hver dag. Han får mere erfaring og bliver bedre og bedre. Spørger du mig, er han en langt bedre træner nu, end da han startede for et år siden, og nu kender han alle spillerne, og han ved præcist, hvordan han skal sætte os op til kampene, sagde Matic til Sky Sports.

Solskjær, Matic og resten af United-holdet skal søndag en tur til Liverpool, hvor de blå fra Everton byder op til dans på Goodison Park, hvor Matic også blev tilspurgt om The Toffees’ manager, Carlo Ancelotti.

– Han er en meget dygtig træner og en stor karakter. En af de bedste i fodboldhistorien. Han har vundet mange trofæer, så det er fedt at se ham igang igen, lyder Matic’ rosende ord om den italienske manager.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Rejsetilbud: EL-ottendedelsfinale på Old Trafford til 975,-

Næste artikel

Medie: Chong nærmer sig Inter

ANNONCE