McClaren hylder Ferguson

Mange fodboldeksperter mener at det er Sir Alex Fergusons skyld, at den engelske landstræner i dag hedder Steve McClaren. Således var det Sir Alex…

Mange fodboldeksperter mener at det er Sir Alex Fergusons skyld, at den engelske landstræner i dag hedder Steve McClaren.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Således var det Sir Alex Ferguson, som satte McClaren på landkortet ved at hyre ham som assistenttræner i 1999, da Brian Kidd forlod United. Da han i 2001 forlod Ferguson var det til et job som manager i Middlesbrough, hvilket senere førte til jobbet som assistent på det engelske landstræner, hvor han i år tog over som landstræner.

McClaren var dermed med til at vinde The Treble tilbage i 1999 med Ferguson ved roret. Til FAs hjemmeside kigger McClaren tilbage på denne lykkelige tid, hvor han for alvor så en skotte, som på de mest lykkelige tidspunkter alligevel kunne holde hovedet koldt.

“Vi havde lige vundet 3 trofæer og næste dag fik vi en kop té på The Cliff(Det daværende træningsanlæg, red.) og han snakkede om den næste sæson og hvad der var behov for.
Jeg tænkte “My god, det er sådan han er blevet så succesfuld”. Han opnår én ting, og så, som de siger, bestiger han et andet bjerg og dét andet bjerg er endnu højere. Det er sådan han gør det,” filosoferer McClaren.

Han husker om sin ansættelse:

“Selvfølgelig var det en enorm overraskelse dengang, da Brian Kidd forlod ham og en masse store navne blev nævnt. Jeg tænkte det var naturligt at han ville hive en eks-spiller frem. Det var en overraskelse for alle, da jeg blev valgt. Men det viser mandens karakter om at han ikke er bange for at gå udenfor United, ikke er bange for at kigge på andre idéer og mennesker,” fortæller McClaren.

Forrige artikel

Keane hylder Ferguson

Næste artikel

Manglende trio med igen

ANNONCE