Keane hylder Ferguson

Det vil næppe gå de fleste Manchester United-fans forbi, når Sir Alex Ferguson på mandag fejrer sit 20 års jubilæum som manager i Manchester United, Den 6…

Det vil næppe gå de fleste Manchester United-fans forbi, når Sir Alex Ferguson på mandag fejrer sit 20 års jubilæum som manager i Manchester United,

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den 6. november 1986 tiltrådte Ferguson i United. Derfor står diverse fodboldprofiler i disse dage i kø for at hylde skottens 20 år i United. Også et af hans bedste køb nogensinde, Roy Keane:

“Det er fantastisk. jeg har været i jobbet i 2 måneder, men føler jeg er blevet 10 år ældre, så det er vildt at han fortsat er i gang.
Det er godt at se United tilbage i toppen. De har haft 1-2 svære år, men han ser ud til at bygge et nyt hold op, og det skal han have kredit for,” udtaler Keane i dag til Sky Sports.

Udover Fergusons jubilæum, så er det også et år siden i disse dage, at Roy Keane blevet interviewet af MUTV og langede ud efter sine holdkammerater, hvilket i sidste ende betød hans afsked med United og Ferguson.

Spurgt til hvad der gør hans tidligere chef så speciel svarer Keane:

“Hans vilje til sejr. Jeg syntes hans mandskabsbehandling er rigtig god. Han kender fodbolden, han kender sine spillere og han ved alt om klubben,” udtaler han.

Forrige artikel

Fergie raser over Parken

Næste artikel

McClaren hylder Ferguson

ANNONCE