McTominay storroses: »Han er et eksempel for mange andre spillere«

Erik ten Hag er meget begejstret for McTominays mentalitet og indstilling. Han er et eksempel for mange andre spillere. Sådan lyder det efter Uniteds 1-2-sejr over Aston Villa.

Scott McTominay blev endnu en gang redningsmanden for Manchester United søndag aften. Han kom ind fra bænken og headede kuglen i nettet kort før tid, hvilket sikrede United en vigtig sejr på 1-2 mod Aston Villa.

Og den skotske midtbanespiller har efterhånden også mange stjerner i sin managers bog.

– Jeg synes, han er et eksempel for mange andre spillere nu til dags, udtaler Erik ten Hag efter kampen.

McTominay er indbegrebet af en holdspiller. Han brokker sig ikke over en bænkplads, men arbejder derimod fortsat benhårdt, fortæller Erik ten Hag.

– Scott er et eksempel. Han giver altid gejst. Også i løbet af ugen, når han træner som modstanderholdet. Han gør de rigtige ting, arbejder på sig selv og giver sig fuldt ud.

Med sejrsmålet i går er McTominay nu oppe på syv Premier League-mål i denne sæson. Fire af de mål er kommet som indskifter.

– Han er klar, når det drejer sig om 1 minut. Han er klar, når det drejer sig om 90 minutter. Han er altid klar. Det er fantastisk at have sådan en spiller, siger Erik ten Hag.

McTominay var tidligere på sæsonen en af de første spillere på Uniteds holdkort. Siden Mainoos indtog og Casemiros tilbagevenden er det dog blevet mindre med spilletid, og han har ikke været i startopstillingen i Premier League siden d. 23. december 2023 mod West Ham.

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af sejren over Aston Villa 

Næste artikel

Pellistri indtog hovedrolle imod Barcelona

ANNONCE