McTominay: Vi var det bedste hold

Scott McTominay erkender, at Barcelona startede bedst, men mener, at United var det bedste hold i aftenens 0-1-nederlag til FC Barcelona.

Manchester United tabte onsdag aften 0-1 til FC Barcelona, som giver et svært udgangspunkt til næste uges returopgør på Camp Nou. Det ærgrer Scott McTominay, der mener, at United havde fortjent en bedre skæbne.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– I de første ti minutter gav vi dem for meget respekt, men vi justede flot og lignede det bedste hold. Det må have været underholdende at se på tv, siger han og fortsætter:

– Barcelona er topklasse. Det er svært at få bolden. Det er lige så nemt som at gå ud og presse som en sindssyg. Vi skal gøre mere foran målet, og score mere. Der er et stort returopgør forude, og dette er kun halvlegen. Vi er Manchester United, og man kan aldrig skrive os af, siger Scott McTominay.

Scott McTominay viste sig at dominere midtbanen, og det høster også roser fra chefen, der var yderst tilfreds med skotten.

– Han var fantastisk. Han forbedrer sig hver gang, han spiller. Han er en fremragende atlet, vinder sine dueller og er hurtig på fødderne, siger Solskjær om sin 22-årige midtbanemand.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Vi er ikke ude endnu

Næste artikel

Valverde: Stadig en kamp endnu

ANNONCE