Lukaku nyder at spille for Mourinho

Romelu Lukaku forsvarer José Mourinho, der ofte er meget kritiseret blandt medier og fans af klubben.

José Mourinho har trukket mange overskriftet for nogle negative kommentarer i forbindelse med Uniteds pre-season. Dem har vi også dækket her på siden, men nu går Romelu Lukaku i forsvar for sin chef. Belgieren mener ikke, at den Mourinho der optræder i medierne, er den samme som træner og leder holdet bag lukkede døre.

– Jeg har et helt andet billede af ham, fordi jeg ser ham til daglig. Jeg synes, han er virkelig cool. Vi har et godt forhold, og jeg nyder at spille for ham.

– Folk skal forstå, at vi ikke spiller fodbold for at tabe. Vi spiller for at vinde. Så når vi taber, bliver vi sure. José Mourinho er typen, hvor man tydeligt kan mærke og se, når han er sur over noget. Det er meget normalt,  siger Lukaku til Business Insider. 

Den store angriber peger på, at en af de ting, han nyder ved Mourinho, er, at han interesserer sig for mennesket bag fodboldspilleren.

– Vi joker meget. Han sender mig gerne beskeder med gode råd eller sjove videoer. Han er virkelig et familiemenneske, som prøver at få det ind på holdet. Det er sådan, jeg kender ham.

Før Lukaku skiftede til United, spekulerede mange fans og eksperter i, om angriberen var varm på idéen om at skifte til klubben under ledelse af Mourinho. Det var nemlig den portugisiske manager, der fandt Lukaku for let i deres fælles tid i Chelsea. Den tvivl lader nu til at være gjort til skamme.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Medie: Alderweireld forlader Tottenham

Næste artikel

Martial er tilbage i Manchester

ANNONCE