Medie: Depay fløjet ind med jet

PSV Eindhovens Memphis Depay skulle i al hemmelighed have været i Manchester United denne uge, hvor han mødtes med Louis van Gaal og Manchester United.

Memphis Depay er for øjeblikket et af de varmeste emner på rygtebørsen. Rygter, der ikke bliver mindre af, at han angiveligt skulle have holdt et hemmeligt møde i Manchester onsdag.

Ifølge Daily Mail skulle den 21-årige kantspiller, sammen med blandt andre sin agent, Kees Ploegsma, have fløjet ind med jetfly, for at diskutere et kontraktudspil i omegnen af 25 mio. pund for offensivspilleren.

Dermed kunne noget tyde på, at Louis van Gaal ligger i førersædet til at blive genforenet med sit stjernefø fra sommerens VM. 

At Depay skulle have været i Manchester, er dog ikke noget, det hollandske talents træner,  Phillip Cocu, kender til. Han har dog kun ros til overs for Louis van Gaal.

– Van Gaal er en rigtig dygtig træner, som jeg selv har arbejdet med, og han var altid virkelig rar. 

– Premier League er en stor liga. Jeg har kontakt med Memphis på daglig basis om mange ting, men ikke noget, der handler om en specifik klub eller liga.

Memphis Depay er med 20 mål i 28 kampe topscorer i den hollandske Æresdivision denne sæson. Hans hold, PSV, topper ligaen med otte point ned til Ajax. 

Forrige artikel

Islamisk Stat forbyder United-trøjer

Næste artikel

Billederne fra United-fest på Den Glade Gris

ANNONCE