Medie: Fenerbahce regner med Van Persie-aftale

Ifølge engelske SkySports skulle tyrkiske Fenerbahce være tæt på at lukke en aftale med den 31-årige Manchester United-angriber

Det er blot to dage siden, at Luis Nani gennemførte sit skifte fra Manchester United til tyrkiske Fenerbahce efter otte år i klubben. Og noget kunne tyde på, at de har tænkt sig at opruste yderligere.

Står det til den tyrkiske storklub, er han således ikke den eneste United-spiller, der skifter Old Trafford ud til fordel for den tyrkiske Süper Lig.

Ifølge SkySports øjner Fenerbahce nemlig et køb af Robin van Persie. Angiveligt skulle klubbens sportsdirektør, Guiliano Terraneo, lige nu være i London for at forhandle aftalen hjem.

Nani håbefuld om genforening

Fenerbahces nyeste indkøb, Nani, håber også på at få selskab af sin tidligere holdkammerat. Det udtalte portugiseren i forbindelse med sit skifte i mandags.

– Jeg har ikke haft mulighed for at tale med Robin van Persie endnu. Men hvis han kommer til Fenerbahce, er jeg sikker på, at han vil opnå stor succes.

– Jeg kender Robin rigtigt godt, og jeg er sikker på, at det ville være den rigtige beslutning, hvis Fenerbahce købte ham.

Hollænderen kom til Manchester United tilbage i 2012, hvor han var en stærkt medvirkende årsag til, at klubben sikrede sit 20. mesterskab i Sir Alex Fergusons sidste sæson som manager.

Den 31-årige angriber har optrådt 105 gange for “de røde djævle”, hvor det er blevet til 57 scoringer, 30 af dem i debutsæsonen. Han har et enkelt år tilbage af sin kontrakt.

Deltag i vores fødselsdagskonkurence: Vind en fodboldrejse for 2 til Old Trafford!

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nogle vigtige Alex Ferguson-beslutninger hjemsøger stadig Manchester United

Næste artikel

Medie: De Gea til Madrid næsten på plads

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share