Medie: Fernandes tvivlsom til Spurs-kamp

Søndagens udskiftning af Bruno Fernandes i kampen mod Brighton lader til at være på grund af en skade, der sætter portugiserens deltagelse i Tottenham-kampen på spil

Bruno Fernandes måtte i gårsdagens FA Cup-triumf lade sig udskifte i den forlængede spilletid til stor undren hos flere Manchester United-fans. Her dagen derpå kan mediet ESPN afslører, at den portugisiske midtbanespiller pådrog sig en ankelskade i første halvleg af søndagens FA Cup-semifinale mod Brighton.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

ESPNs kilder fortæller, at der i pausen i den ordinære tid var samtaler på bænken om at udskifte Fernandes, men spilleren selv var fast besluttet på at fortsætte. 

Endvidere skriver ESPN, at Fernandes blev set halte, da han forlod Wembley i London. Fernandes skal eftersigende tjekkes af klubbens lægestab mandag, hvorefter man vil tage en vurdering om han kan træne med i denne uge og være i stand til at spille den vigtige kamp mod Tottenham torsdag aften.

I de fire kampe i denne sæson, hvor Fernandes ikke har er startet, har United tabt tre og senest i 3-0-nederlaget til Sevilla. 

1 kommentar
  1. Den opmærksomme seer kunne observere Bruno på bænken efter sin udskiftning med en massiv pose is tapet på sin ankel under den forlængede spilletid mod Brighton igår…mon ikke han nok skal spille en rolle mod Spurs på Torsdag

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag giver status på Varane-retur

Næste artikel

Spurs fyrer træner forud for United-møde

ANNONCE