Medie: Forsvars-trio kæmper for deres United-karriere

Chris Smalling, Jonny Evans og Phil Jones er alle i farezonen for at blive droppet af Louis van Gaal efter sæsonen. Det skriver Manchester Evening News.

Manchester United har med sin nye ledelse bevidst, at de ikke er bange for at slå hul på sparegrisen for at forstærke holdet. Og det kan meget vel gå ud over tre forsvarspillere på førsteholdet. 

Således skriver Manchester Evening News, at Chris Smalling, Phil Jones og Jonny Evans i øjeblikket kæmper for deres fremtid i United. 

Louis van Gaal er ifølge lokalmediet frustreret over de mange skader, der bliver ved med at holde trioen på lægterne, og at han derfor er ved at miste tålmodigheden med dem. 

Sideløbende bliver spillere som Mats Hummels og Diego Godin regelmæssigt sat i forbindelse med et sommerskifte til Old Trafford. 

Tidligere på ugen sendte Manchester United et børsprospekt på gaden i forbindelse med Glazer-familiens planer om at sælge 3 mio. aktier i klubben. Her slår ledelsen fast, at man forventer øgede udgifter i forbindelse med spillerindkøb i det kommende stykke tid. 

Chris Smalling blev atter skadet i 2-1-sejren over Southampton og står blot noteret for ni kampe i denne sæson. 

Phil Jones har til sammenligning kun optrådt fire gange siden august og har været ukampdygtig siden oktober. I mandags gjorde Jonny Evans comeback, hvilket var første gang siden september, at nordireren fik græs under støvlerne. 

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fletcher taler ud om sygdomshelvede

Næste artikel

Van Gaal er informeret om rivaliseringen

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share