Medie: Maguire får forlænget pause

Medier melder, at Harry Maguire får forlænget sin fra pause fra fodbold, grundet en turbulent tid hvor han er fundet skyldig i vold, modsættelse og bestikkelse i forbindelse med hans ferie på Mykonos.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Harry Maguire er i hård modvind ovenpå sagen på den græske ferieø Mykonos, hvor han blev fundet skyldig i vold, modsættelse samt bestikkelse. Han nægter sig fortsat sin uskyld.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I øjeblikket kæmper han for at rense sit navn i medierne. Senest medvirkede han i et interview hos BBC, hvor han virkede meget påvirket af situationen. Her holdt han desuden fast i sin forklaring om, at hans søster blev stukket med et skarpt objekt samt at politiet skulle have slået ham på benene. Han nægtede samtidig at undskylde, da han føler, at hans samvittighed er ren.

Ganske vist er hans dom på 21 måneders betinget fængsel, men Maguire har som sagt appelleret, hvilket betyder sagen må gå om. Hvordan episoden har udspillet sig, kan man kun gisne op, men en ting er sikkert, Maguire er en hårdt presset mand. Derfor melder medier også, at Manchester United har forlænget hans pause. Klubben er i gang med at træne op til den kommende sæson, men det lader til, at det indtil videre bliver uden kaptajnen på holdet.

På trods af Maguire mener, at situationen på feriøen kunne have været sket hvor som helst, erkender han dog, at med hans status som både United-kaptajn og engelsk landsholdspiller har et ansvar.

– Desto højere op i hierarkiet, du kommer, desto større er din forpligtelse til at holde dig væk fra situationer som denne, udtaler han i det foromtalte interview på BBC.

Harry Maguire skulle ellers have været udtaget til det engelske landshold, men den er trukket tilbage.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Medier: Van de Beek tæt på United

Næste artikel

Transferoverblik: Van de Beek nærmer sig

ANNONCE