Transferoverblik: Van de Beek nærmer sig

Der står Donny van de Beek på menuen i dagens transferoverblik, hvor han meget vel kunne ligne en mand, der var på vej til Manchester United.

United kommer tættere og tættere på van de Beek – men handlen er ikke på plads

Flere respekterede journalister og medier har over de seneste 24 timer meldt, at Donny van de Beek er på vej til Manchester United, hvor der eftersigende skulle være en aftale på plads mellem Manchester United og Donny van de Beek.

Manden, vi stoler mest på – nemlig Fabrizio Romano – fortalte i går aftes, at United og van de Beeks agenter har været i langvarig kontakt og været scoutet i mange måneder. Dertil skulle hollænderen være meget villig til at skifte til Premier League, og han skulle koste omkring 40 millioner euro, men der er endnu ikke lagt noget officielt bud.

Dertil fortæller det spanske medie Sport, at Uniteds pakkeløsning var mere indbydende end den, FC Barcelona kunne tilbyde ham, hvor United er meget begejstrede for van de Beeks alder, attitude og pris. Afslutteligt fortæller mediet, at hollænderen angiveligt allerede har fortalt sine holdkammerater, at han skifter til United, og han vil rejse til Manchester næste uge for at gøre handlen færdig.

Dog fortæller det Manchester-baserede lokalmedie Manchester Evening News, at handlen ikke er helt så tæt på, som ovenstående fortæller. Der er stadig et stykke arbejde, der skal falde på plads, hvilket formentlig ligger sammen med, at der endnu ikke er lagt et bud på Ajax-spilleren.

Ligger man alt dette sammen, minder det en del om Sancho-situationen; United er blevet enige med spilleren, men halter fortsat med at få lagt et bud for spilleren. Dog er der tale om 40 millioner euro og ikke 120 millioner, som der var tilfældet i Sancho-sagaen, hvilket må vække en større optimisme.

Der ligger mere information om sagen fra den artikel, vi skrev i går.

Sandsynlighed for transfer: 65-75%

Everton holder øje med Romero

Det er noget, vi har nævnt i transferoverblikket før, men den vil ikke helt dø – Everton vil gerne have Sergio Romero. Det fortæller The Express. Argentineren er røget ned i målmandshierakiet i Manchester United, da Dean Henderson er kommet ind foran, og nu ser Everton sit snit til at sikre sig Uniteds tredjemålmand.

Mediet fortæller, at Romero er frustreret over situationen i Manchester United, og vil være åben for at skifte andetsteds, mens Everton omvendt heller ikke er helt tilfredse med en ustabil Jordan Pickford.

Solskjær skulle være villig til at lytte til tilbud for Romero, hvilket for alvor sætter gang i svingdøren i Uniteds målmandshieraki, hvor både Joel Pereira og Matej Kovar er blevet lejet ud, mens førnævnte Dean Henderson er returneret på permanent basis.

Sandsynlighed for transfer: 30-40%

United jagter Salzburg-profil

Der skulle ifølge The Sun være tale om Red Bull Salzburgs Patson Daka, der er i Uniteds søgelys. Den zambianske angriber fyldte fint ud i Erling Haalands fodspor i Salzburg, hvor han scorede 24 mål i 31 kampe.

De flotte præstationer har vagt opsigt flere steder i Europa, hvor Manchester United angiveligt skulle være en af klubberne, der holder øje med Dakas situation, og håber på at kunne opsnappe den 21-årige angriber til spotpris.

Dog er det værd at notere, at The Sun ikke er anerkendt for de mest troværdige historier, og derfor skal dette tages med et gran salt, men alligevel kunne Daka være en spiller, man skulle holde øje med i fremtidige sagaer.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%

Sancho-sagaen er død – for nu

Det, der lignede en sikker aftale for et par uger siden, er nu ved at være død og begravet. United ramte ikke Dortmunds deadline, og nu skal United angiveligt betale de 120 millioner euro upfront for Sancho, hvilket aldrig har været Uniteds intention.

Manchester Evening News melder, at United aldrig kommer til at betale det ovenstående beløb for Sancho, og skal en aftale falde på plads, skal Dortmund sænke prisen på englænderen, hvilket angiveligt ikke kommer til at ske i dette transfervindue.

Jadon Sancho er højst sandsynligt et navn, vi kommer til at høre om i fremtidige vinduer, hvor han unægteligt vil være billigere, men i denne omgang er han altså for dyr i forhold til, hvad United vil betale.

Sandsynlighed for transfer: 10-15%

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Medie: Maguire får forlænget pause

Næste artikel

Rooney kritiserer FA for håndteringen af Maguire-sagen

ANNONCE