Medie: Mourinho bliver fyret i weekenden

The Mirror mener at vide, at José Mourinho bliver fyret som Manchester United-manager uanset resultatet i morgendagens kamp mod Newcastle.

José Mourinho har ikke længere tilliden fra Manchester Uniteds bestyrelse, og han bliver fyret denne weekend. Det beretter The Mirror fredag aften.

Mediet skriver, at kilder tæt på bestyrelsen har fortalt, at forholdet mellem Mourinho og klubben er nået til et ‘point of no return’, og at hammeren falder uagtet resultatet mod Newcastle United. 

José Mourinho har siden sommer været på kollisionskurs med flere spillere i pressen, og Ed Woodward stod også for skud i forbindelse med sommerens transfervindue. Siden har klubben fået sin værste Premier League-start i næsten 30 år, og derfor står portugiseren altså overfor en fyreseddel, skal man tro mediet.

The Mirror skriver, at Zinedine Zidane er det varmeste navn til at tage over for Mourinho, og at Michael Carrick er klar til at styre tøjlerne midlertidigt, indtil en aftale med franskmanden eller en anden træner er på plads.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Glazers negative indflydelse

Næste artikel

Neville raser over fyringsrygter

Relaterede artikler
Total
0
Share