Medie om sommerens transfervindue: Spillersalg skal finansierer nye spillere

Manchester Evening News skriver i dag, at der skal sælges, for at Erik ten Hags ønskeseddel kan blive opfyldt.

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag vil gerne forstærke spillertruppen med både en angriber samt en ny yngre midtbanespiller til sommer, skriver den engelske avis Manchester Evening News. Men for at kunne forstærke truppen, skal der sælges ud, så man overholder UEFAs regler omkring finansiel fairplay. Derfor har klubben allerede nu ifølge avisen lavet en liste over spillere man vurderer som salgbare.

Avisen selv peger på Harry Maguire, der har to år tilbage af sin kontrakt, som en spiller, der skal skippes afsted til sommer.

Forud for weekendens kamp mod Reading udtalte Ten Hag sig om, hvad der kommer til at ske på transferfronten til sommer.

– Jeg har en idé. I de kommende dage, vil jeg gå efter det,  hvis vi har muligheden. Men det er ikke kun op til mig, fortalte Ten Hag pressen.

– Denne her klub skal altid have den tilgang, at hver dag skal man blive bedre. Så, hvis der er muligheder for at blive bedre, så skal du slå til, slog Ten Hag fast, inden han afsluttede snakken om sommerens transferplaner:

– Men jeg har en idé med hvilke profiler vi kunne styrke truppen.

Har du også en liste over spillere, der skal ud til sommer? Smid din ønskeafgangsliste herunder i kommentarfeltet. 

3 kommentarer
 1. Hvis der er en spiller, som har hævet sin løn længe nok uden den mindste anstrengelse for klubben så må det være Phil Jones – afsted!!
  Maguire, Williams, van de Beek, Elanga, Weghorst og Martial er alle spillere der gerne må rejse og give plads til bedre kvalitet.

 2. Phil Jones og De Gea er de eneste tilbageværende spillere fra Uniteds sidste Mesterskab i 2013 sæsonen.

  Men det er vanvittigt så lidt Jones har spillet siden dengang, tror snart han må have rekord i færrest spillede kampe de sidste 10 år i Premier League og stadigvæk være en del af en trup.

  Væk med ham og de øvrige som Kristian nævner..
  Martial har været en skuffelse på linje med Pogba i min optik og skal helt sikkert væk, spørgsmålet er om nogle klubber overhovedet vil/tør satse på en spiller med åbenlyse glasben…

  De Beek har jeg sympati for, men syntes nu at ETH har givet ham flere chancer i denne sæson hvor han ganske enkelt ikke har grebet den, desværre fik han grim knæskade, han har ikke været heldig må man sige.

  Weghorst og Elanga er forhåbentlig væk så snart sæsonen er slut.

  Williams kunne godt få nogle flere chancer til at bevise hans værd, det fortjener han.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Berbatov fylder år! Hvad huskes han bedst for?

Næste artikel

Her er Uniteds næste modstander i FA Cup

ANNONCE