Medie: Sheikh Jassim vil tilbyde United-legender nøgleroller i klubben

Ifølge kilder ESPN har talt med, har repræsentanter for Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani allerede kontaktet flere tidligere Manchester United-spillere om en mulig nøglerolle i klubben.

Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani vil tilbyde flere af de største profiler, der spillede under Sir Alex Ferguson en rolle i Manchester United, hvis han formår at købe klubben.

Det skriver journalisten Mark Ogden for sportsmediet ESPN onsdag.

Ifølge ESPN fortæller unavngivne kilder, at manglen på tidligere spillere i Uniteds hierarki er et problem for Sheikh Jassim. Han ønsker at kopiere klubber som Bayern München, AC Milan, Real Madrid og Barcelona, der alle har flere tidligere spillerprofiler ansat i vigtige roller i klubben.

De føromtalte kilder har fortalt ESPN, at repræsentanter for Sheikh Jassim har kontaktet tidligere spillere, der var med til vinde The Treble i 1999, og spillere som vandt Champions League med de røde djævle i 2008.

Manchester United har i øjeblikket blandt andet Bryan Robson, Denis Irwin og Andy Cole ansat i ambassadørroller i klubben. Men kun Darren Fletcher, der er teknisk direktør, er den eneste tidligere United-spiller, der er ansat i en betydende rolle i klubben.

Sir Alex Ferguson, der stoppede som manager i klubben i 2013, udtrykte i sin tid i klubben et ønske om, at United skulle kopiere modellen, der opereres med i Bayern München, hvor tidligere spillere ansættes i betydende roller i klubben. Det har Glazer-familien, der ejer klubben, dog ikke ønsket at implementere indtil videre.

Qatariske Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani kæmper i øjeblikket en budkrig med Sir Jim Ratcliffe, der er en af Storbritanniens rigeste personer, om at købe Manchester United. Mens Sheikh Jassim ønsker at købe hele klubben, ønsker Ratcliffe blot at overtage aktiemajoriteten. Ratcliffe har i sit seneste bud på klubben foreslået at lade Glazer-brødrene Avram og Joel beholde samlet 20 procent af klubbens aktier.

4 kommentarer
 1. Jeg håber inderligt at det bliver Qatar der køber klubben, jeg kan ikke i min vildeste fantasi, se at Glazers kan fortsætte i klubben på nogen som helst måde, de skal bare ud, væk jo før jo bedre..
  GLAZERS OUT#💛💚

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Aldrig i livet vil jeg acceptere et ejerskab fra Qatar, vi sælger vores sjæl, ære og stolthed hvis vi får sheiken som ejer, kender en hel del United fans der har det samme måde, ingen trofæer kan opveje skammen ved at tilhøre Qatar.

  Sir Ratcliffe skal være vores nye ejer fremover, og så må han opkøbe de aktier Glazers måske beholder med tiden, hellere 20% Glazers end 100% Qatar.

  GGMU

 3. Jeg er ikke selv fan af Qatar ejerskab, men er også samtidig bange for, at Glazers vil forlange årlig dividende for deres 20 %, og stadig trække penge ud af klubben…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Bruno Fernandes sparker et frispark mod mål

Podcast: Hammeren faldt og de blodtørstige ulve står for døren...

Næste artikel

Rejseblog: Redaktørens første tur til Manchester og Old Trafford

ANNONCE