Medie: United har ikke accepteret RVP-bud

Ifølge PA Sport har Manchester United endnu ikke accepteret et bud fra Fenerbahce på Robin van Persie, selvom hollænderen allerede er blevet præsenteret i den tyrkiske klub.

Robin van Persie blev tirsdag præsenteret i den tyrkiske storklub Fenerbahce, og transferen synes at være på plads. Men Manchester United har stadig ikke annonceret transferen, og det kan der være en grund til.

Ifølge Press Association Sport er Manchester United og Fenerbahce endnu ikke blevet enige om den endelige pris for van Persie. Det på trods af, at hollænderen har været til lægetjek, underskrevet en treårig kontrakt og som sagt allerede er blevet præsenteret i sin nye klub.

Der forlyder ikke noget om, hvor langt de to klubber er fra hinanden, men ESPN nævner en pris på omkring 5 millioner pund.

Robin van Persie nåede at spille 105 kampe for Manchester United, som han scorede 58 mål for.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Agent: Lewandowski koster mindst 35 millioner pund

Næste artikel

Depay: Van Gaal overbeviste mig

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share