Depay: Van Gaal overbeviste mig

Memphis Depay taler om sit sommerskifte, hvor Louis van Gaal spillede en stor rolle.

Der har været gang i svingdøren hos Manchester United de seneste uger. Ind er kommet store navne som Schneiderlin og Schweinsteiger, og ud er gået profiler som Van Persie og Nani. 

En handel skete dog længe før transfervinduet eksploderede for Manchester United, nemlig Depay-handlen. Her slog klubben til tidligt, da det kom frem, at andre kunne snuppe den hollandske stjerne, hvis der ikke blev handlet prompte!

Hvis man skal tro Depay selv, så var det på det helt rigtige tidspunkt slog til, da det ikke ligefrem var tilbud han manglede inden skiftet. 

– Der var samtaler med næsten alle topklubberne. Bayern München var en af dem, vi snakkede med, men det var som bekendt, Manchester United jeg valgte, siger Depay i et interview med tyske SportBild.

LVG’s indflydelse på Depay

Depay valgte United af flere årsager, men han indrømmer dog også, at et fremtidigt samarbejde med den tidligere hollandske landstræner var noget af det, der virkelig tiltalte spilleren. 

Det tyske medie spørger blandt andet Depay om, hvorvidt han var fristet til at indgå et samarbejde med den spanske Bayern München træner, Pep Guardiola.

– Jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig om, hvem verdens bedste træner er. Der er helt bestemt mange dygtige trænere , og jeg synes da helt sikkert, Guardiola er en af dem. 

– Jeg talte dog kun med Van Gaal, og han overbeviste mig ret hurtigt. Han gav mig en følelse af, hvor vigtig jeg var for ham, ikke blot som spiller, men også som menneske. Derfra var der kun en mulighed for mig!

Nu slippes Depay snart løs for Manchester United. Et længe ventet øjeblik for de fleste United-fans, som med garanti har hungret efter at se, hvad det er han kan. 

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: United har ikke accepteret RVP-bud

Næste artikel

Ungt talent til Rangers

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share