Medie: Zaha kan skifte for 10 mio. pund

Det bliver en halvdyr fornøjelse for Crystal Palace, hvis de vil gøre lejeaftalen med Wilfried Zaha permanent. Det skriver Daily Mail.

Wilfried Zaha floppede fælt i Manchester United, men har atter genfundet formen og spilleglæden som lejesvend i Crystal Palace. 

London-klubben må dog punge ud, hvis de ønsker at tilknytte kantspilleren på en permanent kontrakt. ifølge Daily Mail vil United således først lade Zaha skifte, hvis Palace accepterer en aftale til en værdi af 10 mio. pund. 

Den 22-årige englænder skiftede til United fra netop Crystal Palace i januar 2013 for derefter at blive lejet ud for resten af sæsonen. 

United menes at have betalt op mod 15 mio. pund inklusiv en bonusordning på 4 mio. pund for Zaha, hvis han nåede en række milepæle i forhold til antal kampe.

Indtil videre står han imidlertid blot noteret for fire optrædener for Manchester-klubben. 

Ifølge Daily Mail arbejder Crystal Palace på at strikke en handel sammen, der indeholder en engangssum på 3 mio. pund samt en bonusordning i samme størrelsesorden. Samtidig er klubben indstillet på at give afkald på de resterende 4 mio. pund fra den oprindelige handel, som de stadig har til gode fra United. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fletcher tilbydes trænerrolle

Næste artikel

Avis: United vil ikke opfylde Fletcher-krav

Relaterede artikler
Total
0
Share