Fletcher tilbydes trænerrolle

Når Darren Fletcher stopper karrieren, er han velkommen i Manchester United, hvor der vil være en trænerrolle til ham, skriver Manchester Evening News.

Det ventes ikke, at Darren Flecher, der fik debut i 2003, fortsætter karrieren i Manchester United. Hans kontrakt udløber til sommer, og skotten har fået lov til at forlade sin den klub, han har spillet for sin ungdomsårene. 

Der synes at være bred enighed om, at West Ham er den mest sandsynlige destination for den 30-årige midtbaneslider, men uanset hvor han ender, er han velkommen tilbage i United. Manchester Evening News skriver således, at når Fletcher stopper karrieren, vil han blive tilbudt en rolle i trænerstaben i sin nuværende klub.

Det skulle være Fletchers fornemme adfærd på og uden for banen, der har gjort ham fortjent til tilbuddet. Det er dog ikke nok til en kontraktforlængelse. Fletcher har kun fået én Premier League-start siden august og har ikke spillet siden FA Cup-kampen mod Yeovil i starten af januar. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bale afskriver United-skifte

Næste artikel

Medie: Zaha kan skifte for 10 mio. pund

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share