Medier: Inter er utilfredse med Sánchez – sender ham retur til United

Ifølge Calciomercato og Tuttosport er Inter utilfredse med Alexis Sánchez’ præstationer og ophold i Inter, hvor det skulle kræve en massiv nedjustering i løn, hvis Sanchez skulle blive i Milano-klubben.

Alexis Sánchez troede måske, at han blev frelset fra sit Manchester-mareridt i sommers, da Inter tog en chance på chileneren med den høje løn tilbage i sommers, men det har ikke været en succes – tværtimod.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og nu fortæller respekterede italienske medier som Tuttosport, Calciomercato og Corriere dello Sport, at Inter ikke har tænkt sig at beholde Sánchez i klubben, medmindre han går massivt ned i løn og/eller løfter sit niveau gevaldigt.

Medierne, der har brugt de seneste dage på at dykke ned i Inters planer i sommerens transfervindue, fortæller, at Sánchez’ fremtid allerede er forudbestemt, og at det ville kræve en “mirakuløs” formforbedring, hvis Inter skulle overveje at genforhandle med Manchester United om chileneren.

Alexis Sánchez har optrådt i 15 kampe for Inter, hvor han har bidraget med beskedne tre assist og et enkelt mål, og det skulle være den høje løn – som også var Uniteds motivation til at skyde ham afsted – der er den store hæmsko for at få en aftale på plads.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gary Neville tilbyder gratis hotelsenge til sundhedspersonale

Næste artikel

Podcast: Covid-19, scouser-mareridt, United-stime og årets spiller

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share