Medier: Inter er utilfredse med Sánchez – sender ham retur til United

Ifølge Calciomercato og Tuttosport er Inter utilfredse med Alexis Sánchez’ præstationer og ophold i Inter, hvor det skulle kræve en massiv nedjustering i løn, hvis Sanchez skulle blive i Milano-klubben.

Alexis Sánchez troede måske, at han blev frelset fra sit Manchester-mareridt i sommers, da Inter tog en chance på chileneren med den høje løn tilbage i sommers, men det har ikke været en succes – tværtimod.

Og nu fortæller respekterede italienske medier som Tuttosport, Calciomercato og Corriere dello Sport, at Inter ikke har tænkt sig at beholde Sánchez i klubben, medmindre han går massivt ned i løn og/eller løfter sit niveau gevaldigt.

Medierne, der har brugt de seneste dage på at dykke ned i Inters planer i sommerens transfervindue, fortæller, at Sánchez’ fremtid allerede er forudbestemt, og at det ville kræve en “mirakuløs” formforbedring, hvis Inter skulle overveje at genforhandle med Manchester United om chileneren.

Alexis Sánchez har optrådt i 15 kampe for Inter, hvor han har bidraget med beskedne tre assist og et enkelt mål, og det skulle være den høje løn – som også var Uniteds motivation til at skyde ham afsted – der er den store hæmsko for at få en aftale på plads.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gary Neville tilbyder gratis hotelsenge til sundhedspersonale

Næste artikel

Podcast: Covid-19, scouser-mareridt, United-stime og årets spiller

Relaterede artikler
Total
0
Share