Medier: Manchester United er på jagt efter en venstre back

Flere rygter sætter Manchester United i forbindelse med en række venstre backs.

Foto: Mark Thompson/Getty Images (Mason Mount og Ben Chilwell  til Monacos Grand Prix)

Meget tyder på, at Manchester United er på jagt efter en ny venstre back til klubben, da flere navne til positionen i løbet af den seneste tid er sat i forbindelse med den engelske storklub.

MailOnline byder ind med 27-årige Ben Chilwell fra Chelsea, der eftersigende ikke passer ind i den nye managers, Enzo Maresca, planer og derfor skulle være på udgik efter en ny klub.

Fabrizio Romano melder United interesseret i Gironas Miguel Gutierrez. I følge transferjournalisten har Girona og Manchester United holdt møder om Donny van de Beek, hvor man skulle være ret langt i forhandlingerne. Ved disse forhandlinger er Gutierrez’ navn blevet nævnt, og begge parter skulle være interesseret i at lande en aftale om venstrebacken. Gutierrez’ tidligere klub, Real Madrid, menes at have en høj videresalgsklausul, der kan skubbe prisen op.

Den spanske avis AS kæder Sergio Reguilon sammen med Manchester United. Reguilon var i første halvdel af 23/24-sæsonen udlånt til Manchester United fra Tottenham, som erstatning for de skadede Luke Shaw og Tyrell Malacia. Det kan vise sig, at Reguilon endnu engang kan få en tilsvarende rolle i den kommende sæson.

Ferdi Kadioglu har før EM været et emne for Manchester United og nu sætter mediet Turkish-Football Kadioglus navn atter i forbindelse med den 24-årige Fenerbahçe-spiller.

Luke Shaw, som var skadet i store dele af sidste sæson, kom ind efter 78 minutter i Englands kamp mod Schweiz i kvartfinalen ved EM. Det er ukendt, hvor langt Tyrell Malacia er i sit skadesforløb, der startede i juli 2023.

Skriv et svar
Forrige artikel

Ungdomsspiller skriver under på sin første kontrakt

Næste artikel

Medier: Greenwood var på Carrington mandag - Sancho mødte ikke op

ANNONCE