Medier: Greenwood var på Carrington mandag – Sancho mødte ikke op

Ikke meget tyder, at hverken Mason Greenwood eller Jadon Sancho skal spille på Old Trafford i den kommende sæson.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Mason Greenwood, der var lånt ud til spanske Getafe i den forgange sæson, var ifølge Manchester Evening News forbi Carrington mandag for første gang i to et halvt år.

Greenwoods ophold på træningsanlægget var dog ganske kort, da han kun var der sammen med sin far, for at diskutere hans forventelige afsked med Manchester United.

Der er kamp om Greenwood fra særligt italienske Lazio og franske Marseille, hvor sidstnævnte ifølge Fabrizio Romano skulle have sendt et officielt bud på offensivspilleren mandag.

Mandag var dagen, hvor spillere, der ikke har spillet EM skulle møde ind på Carrington og udover Greenwood, var flere nysgerrige på om Jadon Sancho ville dukke op. Flere medier har skrevet, at spilleren ikke mødte op, og overfor Manchester Evening News har klubben hverken be- eller afkræftet påstanden om at Sancho ikke var på Carrington mandag.

Sancho er ifølge Romano et varmt navn i Juventus i disse dage og spilleren selv har tilsyneladende afvist andre klubber fra Tyrkiet og England, da han venter på den italienske storklub.

2 kommentarer
 1. Hmm nu har jeg længe advokeret for at Greenwood skulle have en chance til i United, da alle mennesker, især som unge, kan begå fejl , også alvorlige fejl.

  Det der godt kan undre mig er tavsheden fra den unge mand, hvorfor har han ikke forsøgt at gøre bodsgang og offentligt undskylde og lægge sig fladt ned….?

  At stikke sin kæreste nogle på hovedet er en ting ingen kan have respekt for, men at stå ved det og oprigtigt undskylde sine handlinger kunne give give den unge mand respekt, i det mindste for at erkende sine uacceptable handlinger, hvilket jo som bekendt er første skridt på vejen tilbage som menneske.

  Måske det kunne ændre folks holdning til Greenwood generelt og give ham en smule respekt tilbage.

  Tavsheden giver ham ikke respekt.

 2. Håber han bliver på Carrington vil til enhver tid være
  en forstærkning af Uniteds højreside.
  Fodi han har fejlet behøver United jo ik at lave en brøler ved at lade ham gå
  Go Mason go

  United for ever. Lause

Skriv et svar
Forrige artikel

Medier: Manchester United er på jagt efter en venstre back

Næste artikel

Overblik: Her skal United-spillere i aktion ved EM – semifinaler

ANNONCE