Medier: Martial afviser samtlige bejlere

Anthony Martial har afvist tilnærmelser fra både Marseille, Fenerbahce og en række saudiarabiske klubber. Det skriver Sky Sports og The Athletic.

Martials tid i Manchester United nærmer sig sin afslutning. Hans kontrakt udløber til sommer, og det tyder ikke på, at United har tænkt sig at forlænge den aftale.

Men den 28-årige franskmand har ikke i sinde at forlade klubben før tid af den grund.

Han har afvist interesse fra franske Marseille og tyrkiske Fenerbahce samt flere saudiarabiske klubber i dette vindue. Det melder Sky Sports og The Athletic.

Dermed ser det ud til, at angriberen lader sin kontrakt løbe ud, så han kan skifte på en fri transfer til sommer. Martial har siden d. 1. januar haft mulighed for at forhandle forhåndskontrakter med andre klubber.

Manchester United har en klausul i Martials kontrakt, der gør, at de automatisk kan forlænge aftalen indtil sommeren 2025. Både The Athletic og Sky Sports mener dog, at det er usandsynligt, at United vil udnytte den mulighed.

Skal du med på holdet? OldTrafford.dk søger skribenter

1 kommentar
  1. Indlysende for alle at Martial er mere interesseret i den månedlige løncheck end at spille fodbold.

    Trist, for hans talent er uomtvisteligt, desværre er viljen og ambitionerne ikke tilsvarende, han har aldrig vist ærgerrigheden og især sulten for at blive en topspiller og vinde trofæer….

    Han skal væk når sæsonen er slut, også selvom ingen klubber vil købe ham, så må klubben rive kontrakten over og tage tabet på det, hans tilstedeværelse er usund i omklædningsrummet….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Here we go: Sancho ryger til Dortmund på låneaftale

Næste artikel

The Athletic: Glazers har det sidste ord, når United skal finde sin næste CEO

ANNONCE