Medier: United har kontaktet Ten Hag

Ifølge medier og journalister på Twitter har Manchester United kontaktet Erik Ten Hag vedrørende en eventuel trænerstilling i klubben.

Freelancejournalist og stifter af mediet Streety News, Jonathan Shrager, skriver i aften på Twitter, at Manchester United har taget kontakt til Ajax’ cheftræner, Erik Ten Hag, vedrørende en managerposition i Manchester United.

Det samme bakkede mediet 90min op om tidligere i dag, hvor journalisterne Graeme Bailey og Scott Saunders kunne berette om sagen.

Her fortalte mediet, at Ralf Rangnick føler, at Ten Hag hollænderen passer til klubbens fremadrettede stil. Derudover skulle interessen være gensidig, og Ten Hags bagland skulle have fortalt Manchester United om det.

Tidslinjen passer meget godt med det, Uniteds fodbolddirektør, John Murtough sagde om managerjagten tidligere på ugen:

– Vi er nu i gang med en grundig proces for udvælgelsen af en ny permanent manager, som tager ansvaret denne sommer, med det formål at få os tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
12
Shares
Forrige artikel
Edinson Cavani

Guardian: Cavani forlader United og øjner Spanien-skifte

Næste artikel

Ubekymret Rangnick ser fremgang i spillet

Relaterede artikler
Gå til siden

Engelsk trio tilbage i træning

De tre englændere Luke Shaw, Jadon Sancho og Marcus Rashford er tilbage i træning efter pause på sidelinjen.
ANNONCE
Total
12
Share