Medier: United meget tæt på Ten Hag-aftale

Ifølge The Telegraph og ESPN er det ikke meget, der mangler, før Erik ten Hag kan være på plads som Manchester United-manager.

United-fans har længe vidst, at en ny manager skulle ansættes til sommer, og ét navn har aldrig villet dø i rygtestrømmen:

Erik ten Hag.

Nu fortæller medier som The Telegraph og ESPN så, at man er ved at færdiggøre de sidste detaljer, før Ajax-træneren kan være klar til ansættelsen, der skal træde i kraft til sommer.

Telegraph skriver med forbehold, at aftalen ikke er helt på plads endnu, men at tingene i øjeblikket går stærkt. Det ligger i spænd med, at ESPN fortæller, at Ten Hag er Uniteds favorit på posten, og medier har også tidligere skrevet, at interessen er gensidig.

Indtil videre er det de eneste medier, der bringer denne nyhed, men kender vi den engelske presse ret, kan flere detaljer og nyheder godt tænkes at komme i en lind strøm i løbet af aftenen og i morgen.

Opdatering, 19:20: Fabrizio Romano skriver således på sin Twitter-profil om sagen:

– Manchester United presser på for at få Erik ten Hag som ny manager. Aftalen er endnu ikke på plads, men der er fremskridende snakke om stab, budget og mere. Han er den foretrukne af Ralf Rangnick, og Erik ten Hags førsteprioritet har altid været Man United.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooney udpeger Pochettino som personlig favorit til United-jobbet

Næste artikel
Sir Alex Ferguson og René Meulensteen

ESPN: Meulensteen i spil som Ten Hag-assistent

ANNONCE