Medier: United overvejer bud på midtbaneduo

Flere medier hævder, at Manchester United overvejer bud på Newcastles midtbanespiller Sean Longstaff og Juventus’ Emre Can.

Flere medier – herunder Evening Standard og ESPN – skulle vide, at Manchester United skulle overveje at smide bud efter Sean Longstaff og Emre Can, som resultater af bredden – eller mangel på samme – på Uniteds midtbane.

Solskjær var selv ude efter kampen og nævne, at United godt kunne overveje at forstærke midtbanen allerede til januar, og nu fortæller medierne altså, at det er de to ovenstående spillere, der er første mænd i på dagsordnen.

Det skulle være Longstaff, der er den mest eftertragtede spiller, men da Newcastle har gjort det klart, at de ønsker et beløb på omkring 50 millioner pund, har United en erstatning i sigte i Emre Can. For som Solskjær sagde, kunne man godt være interesseret i en transfer, men det skal være den rigtige, og han skal ikke være for dyr.

Er du i tvivl om, hvilken slags spiller, Sean Longstaff er? Så lavede vi her på OldTrafford.dk faktisk en talentspejderrapport på ham tilbage i sommer, hvor han også var rygtet til klubben. Den kan du læse her.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

van Persie langer ud efter Solskjær: Han er for flink

Næste artikel

BBC: United forsøger at forstærke midtbanen

ANNONCE