van Persie langer ud efter Solskjær: Han er for flink

Den tidligere Manchester United-angriber Robin van Persie langer ud efter Ole Gunnar Solskjær, som han beskylder for at være for flink.

Manchester United led onsdag aften et nederlag på 0-2 til Arsenal på årets første dag. Efter kampen langede den tidligere United-angriber og nuværende ekspert på BT Sport Robin van Persie ud efter Ole Gunnar Solskjær.

– Når jeg hører Ole tale, lyder han som en rigtig flink fyr. Jeg ville dog gerne se ham mere livlig og gal. Det er en del af jobbet nogen gange, udtaler hollandske van Persie under BT Sports dækning af kampen. 

Hollænderen var særligt utilfreds med United-managerens reaktion i et interview efter aftenens nederlag. 

– Jeg ser ham smile efter en kamp som denne. Det er bare ikke tidspunktet at smile på.

Rio Ferdinand, der har spillet sammen med både Solskjær og van Persie og som i dag også er ekspert på tv, kom dog sin tidligere norske holdkammerat i forsvar. 

– Der er en anden side af Ole i omklædningsrummet, hvor han kan være meget kynisk og iskold. Som spiller var han ikke bange for at såre nogen i omklædningsrummet, og det er jeg sikker på, at han heller ikke er som manager, udtaler den tidligere forsvarsprofil. 

Solskjær og co. skal i deres næste opgave en tur til Molineux Stadium, hvor Wolves venter i FA Cuppens tredje runde lørdag den 4. januar.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: De var klogere end os

Næste artikel

Medier: United overvejer bud på midtbaneduo

ANNONCE