Medier: Zlatan er færdig i United

Zlatan Ibrahimovic får ikke forlænget sin kontrakt med United og bliver de facto fritstillet fredag, skriver bl.a. Sky Sports og BBC.

En sæson. Det var alt, hvad det blev til for Zlatan Ibrahimovic i Manchester United, der ikke ønsker at forlænge med svenskeren. 

Det skriver flere engelske medier, heriblandt BBC, Sky Sports og The Guardian. United ventes at offentliggøre beslutningen fredag, hvor listen med fritstillede spillere bliver frigivet. 

Den 35-årige angriber var klubbens topscorer i den forgangne sæson med 28 mål i alle turneringer. Men Ibrahimovic blev knæskadet i foråret, og det ventes, at han først vender tilbage på grønsværen til januar næste år. 

Den tidligere PSG-spillers agent, Mino Raiola, har tidligere sagt, at hans klient ønsker at fortsætte i United – og at han under alle omstændigheder bliver i Europa. 

Hvis Zlatan Ibrahimovic forlader Old Trafford, vil United på nuværende tidspunkt blot råde over tre angribere i førsteholdstruppen: Marcus Rashford, James Wilson og Wayne Rooney, der dog hovedsageligt bruges på midtbanen nu. 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Pogba: Mourinho er "The Special One"

Næste artikel

Rygte: United enige med Morata

ANNONCE