Rygte: United enige med Morata

Ifølge The Telegraph er Manchester United blevet enige med Alvaro Morata, og mangler nu bare at forhandle en pris på plads med Real Madrid.

Alvaro Morata er blevet enig med Manchester United og venter nu bare på at klubben får forhandlet en pris på plads med Real Madrid. Det melder The Telegraph fredag eftermiddag.

United har tidligere fået et bud på 52 mio. pund afvist, men håber, at deres nye bud på 60 mio. pund vil være nok til at blive enige.

Morata skulle angiveligt have fortalt sine venner, at han forventer at spille på Old Trafford næste sæson og ser frem til at blive genforenet med José Mourinho.

Moratas agent, Juanma Lopez, bekræftede tidligere, at hans klient ønsker mere spilletid efter en sæson, hvor han kun er startet inde i 14 liga kampe for Real Madrid.

– Han vil ikke gå igennem endnu en sæson som denne. Det var en god sæson, men han vil spille mere, udtaler Lopez ifølge The Telegraph.

– Alvaro [Morata, red.] er en spiller, der vil have en vigtigere rolle. Han vil spille mere. Det er normalt for en angriber, der har scoret 19 mål. Det er ikke nok.

Morata var ellers kraftigt rygtet til AC Milan af flere troværdige journalister. Dette var spilleren dog ude at afvise efter Champions League-finalen.

– Det er svært at forestille sig, at jeg tager tilbage til Italien. Den eneste klub for mig i Italien er Juventus, fastslår Morata.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Medier: Zlatan er færdig i United

Næste artikel

Officielt: Zlatan får ikke forlænget

ANNONCE