MEN: Forest er klar til at betale stort beløb for Henderson

Nottingham Forest er angivelige villige til at betale omkring en kvart milliard kroner for Dean Henderson. Det skriver Manchester Evening News.

Nottingham Forest ønsker at gøre lejeaftalen med Manchester United-målmanden Dean Henderson permanent.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det skriver Manchester Evening News mandag.

Henderson, som har tilbragt hele sæsonen på lån hos Forest, blev angiveligt informeret om klubbens hensigt, efter den sikrede sig overlevelse i Premier League med en 1-0 sejr mod Arsenal lørdag.

Forest er angiveligt villige til at betale op til 30 millioner pund – svarende til cirka 257 millioner kroner – for 26-årige Henderson og har angivet den løn, de er villige til at tilbyde.

Henderson tjener omkring 940.000 kroner om ugen i United, og Forest har allerede dækket hans løn for sæsonen. Han har kontrakt med United indtil 2025, med mulighed for forlængelse i et ekstra år.

På grund af en lårskade, der krævede operation for to uger siden, har Henderson ikke spillet siden den 14. januar og kan være ude indtil starten af august.

Forest gik derefter ud og lejede Keylor Navas i Paris Saint-Germain i januar, men den 36-årige blev altid betragtet som en midlertidig løsning.

Henderson ser muligheden for at spille regelmæssigt i Premier League som attraktiv, da han forsøger at genvinde sin plads på det engelske landshold inden EM næste sommer.

United har i flere år været i tvivl omkring Hendersons fremtid. Ifølge Henderson lovede den tidligere manager Ole Gunnar Solskjær at gøre ham til førstemålmand i starten af sidste sæson. Men da det som bekendt ikke blev en realitet, er Henderson blevet utilfreds med sin rolle på Old Trafford.

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag udtalte i begyndelsen af sæsonen, at han ikke engang havde nået at tale med eller se den engelske målmand træne, inden Henderson skiftede til Forest på leje.

Henderson kom til Uniteds akademi i 2011 og har gennem årene været udlånt til flere forskellige klubber i de lavere rækker, før han debuterede for United i 2020. Han har kontrakt med United indtil 2025, med mulighed for forlængelse i et ekstra år.

Der er i øjeblikket usikkerhed om David de Geas rolle som førstemålmand i United. Men flere engelske medier beretter om, at det forventes, at spanieren underskriver en ny kontrakt.

2 kommentarer
  1. Hvis vi beholder De Gea et par sæsoner mere som første valg så bør Henderson sælges nu, mest for hans egen skyld da han har ventet længe nok.

    Hvis vi derimod ikke beholder De Gea bør vi give Henderson chancen som første keeper og lade ham få en sæson til at bevise sig selv.

    GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Mulig bombe: United er i kontakt med PSG om Neymar

Næste artikel

Podcast: Optakt til Chelsea

ANNONCE