MEN: Ronaldo opfordrer holdkammerater til Solskjær-opbakning

Så længe Ole Gunnar Solskjær er manager, så bakker man som spiller op, lyder opfordringen fra Cristiano Ronaldo ifølge Manchester Evening News.

Midt i stormvejret på Old Trafford har Cristiano Ronaldo forsøgt at samle tropperne til at spille for manageren, uanset hvad den enkelte synes om Solskjærs evner til at lede klubben fremad.

Det skriver Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News.

Ifølge mediet opfordrer den portugisiske verdenstjerne sine holdkammerater til at gøre deres arbejde og ikke “lægge værktøjerne” indtil en eventuel ny træner bliver præsenteret.

Solskjær er kommet under et voldsomt pres efter weekendens pinlige nederlag mod Liverpool, og flere medier og journalister har skrevet, at spillere på holdet har mistet tilliden til nordmanden. I særlig grad på grund af taktiske dispositioner.

Indtil videre virker det til, at Ole Gunnar Solskjær får de næste tre kampe indtil den næste landskampspause til at vende skuden.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rejsetilbud til december-kampe på Old Trafford

Næste artikel

Podcast: What the f**k do we do?

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share