Podcast: What the f**k do we do?

Søndagens nederlag til scouserne har efterladt os Manchester United-fans i noget af et vakuum. Det skal vi ud af hurtigst muligt, og det forsøger vi at komme med gode råd i denne uges podcast.

Denne her uge har været grim, den har været hård og ekstra lang. Øretæven til vores forhadte rival fra Merseyside i søndags har efterladt mange dybe sår og sendt humøret langt ned under frysepunktet. Men hvor dybt stikker krisen, hvordan rejser vi os, hvordan kommer vi videre herfra? Er det nok bare at fyre manageren og ansætte en midlertidig? Eller skal der andet til?

Det forsøger vi at komme med svar på i denne podcast, hvor evigt velovervejede og hjemvendte Emil Jørgensen giver sit besyv med. Fordi Ole Gunnar Solskjærs mandskab står overfor et opgør mod Spurs, er herlige og henrivende Henrik Hvillum hevet ind for at fortælle lidt om Tottenhams nuværende tilstand, som godt nok er skidt, men måske ikke helt så slem som vores.

Desuden varmer de to gæster op til lørdagens nu meget imødesete møde mellem vores klubber, og lad os bare sige, det var en vanskelig opgave. Til at styre løjerne har Niels O. Thinesen sat sig i værtsstolen.

Spotify; Abonner her

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

MEN: Ronaldo opfordrer holdkammerater til Solskjær-opbakning

Næste artikel

Optakt: Bliver Nordlondon endestationen for Solskjær?

ANNONCE