MEN: United i dialog med Varane

Manchester Evening News fortæller, at Manchester United er i dialog med Real Madrids midterforsvarer Raphaël Varane.

Det begynder at blive mere og mere klart, at Raphäel Varane ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt i Real Madrid, og at den franske stopper nu har tænkt sig at prøve noget andet efter 10 år i kongeklubben, og de har allerede sikret sig hans erstatning i David Alaba. Det betyder, at der kommer rifter om ham.

Heriblandt Manchester United, der – senest eksemplficeret ved gårsdagens kamp mod Liverpool – ved guderne godt kan bruge en verdensklasse midterforsvarer ved siden af Harry Maguire, og skal man tro Manchester Evening News, er klubben altså i dialog med Raphäel Varane om et muligt skifte til Manchester.

Varanes kontrakt udløber næste sommer, så man kunne i så fald få ham billigt, og United skulle være en af en håndfuld klubber, der bejler til franskmanden. Ifølge Manchester Evening News, har Uniteds forhandlingschef, Matt Judge, været i tæt kontakt med Varane og hans opland de seneste par uger.

Kilder fortæller i øvrigt også mediet, at man har tænkt sig at gå “all-in” på en midterforsvarer i dette vindue, hvilket formentlig er forklaringen på, hvorfor vi har hørt mange forskellige navne, som førnævnte Varane, Jules Koundé, Ibrahima Konaté, Pau Torres, Facundo Medina og alt derimellem.

Raphäel Varane bør koste i omegnen af 60 millioner pund. David McDonnell fra Mirror fortæller, at United håber at kunne sikre sig ham for 40 millioner pund.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Vi skulle gå mere efter det

Næste artikel

EFL udtrykker bekymring over ny tv-aftale i Premier League

ANNONCE