MEN: United i dialog med Varane

Manchester Evening News fortæller, at Manchester United er i dialog med Real Madrids midterforsvarer Raphaël Varane.

Det begynder at blive mere og mere klart, at Raphäel Varane ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt i Real Madrid, og at den franske stopper nu har tænkt sig at prøve noget andet efter 10 år i kongeklubben, og de har allerede sikret sig hans erstatning i David Alaba. Det betyder, at der kommer rifter om ham.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Heriblandt Manchester United, der – senest eksemplficeret ved gårsdagens kamp mod Liverpool – ved guderne godt kan bruge en verdensklasse midterforsvarer ved siden af Harry Maguire, og skal man tro Manchester Evening News, er klubben altså i dialog med Raphäel Varane om et muligt skifte til Manchester.

Varanes kontrakt udløber næste sommer, så man kunne i så fald få ham billigt, og United skulle være en af en håndfuld klubber, der bejler til franskmanden. Ifølge Manchester Evening News, har Uniteds forhandlingschef, Matt Judge, været i tæt kontakt med Varane og hans opland de seneste par uger.

Kilder fortæller i øvrigt også mediet, at man har tænkt sig at gå “all-in” på en midterforsvarer i dette vindue, hvilket formentlig er forklaringen på, hvorfor vi har hørt mange forskellige navne, som førnævnte Varane, Jules Koundé, Ibrahima Konaté, Pau Torres, Facundo Medina og alt derimellem.

Raphäel Varane bør koste i omegnen af 60 millioner pund. David McDonnell fra Mirror fortæller, at United håber at kunne sikre sig ham for 40 millioner pund.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Vi skulle gå mere efter det

Næste artikel

EFL udtrykker bekymring over ny tv-aftale i Premier League

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share