MEN: United meget tæt på argentinsk teenager

Manchester Evening News fortæller, at Manchester United er “meget tæt” på enighed med Velez Sarsfield om det argentinske midtbanetalent Thiago Almada.

Manchester Uniteds indkøbsstrategi under Solskjær har været simpel. Enten handles du ind til at kunne hjælpe holdet lige nu, eller også handles du ind til at kunne hjælpe holdet om et par år. Og i dette tilfælde med Velez Sarsfields midtbanespiller Thiago Almada, er der tale om sidstnævnte.

Manchester Evening News og det lokale argentinske medie Todo Fichajes melder begge, at Manchester United og Velez Sarsfield er tætte på at være enige om en aftale om det argentinske talent, og det meldes, at der er stor forventning om, at en aftale kommer i hus.

Thiago Almada er en 19-årig offensiv midtbanespiller med forcer i det tekniske, hvor hans fremragende teknik og fine spilforståelse har tiltrukket interesse fra flere større klubber, heriblandt – selvfølgelig – Manchester United.

Omend Almada ligner en kommende Manchester United-spiller, gøres det fortsat klart, at Jadon Sancho er hovedfokus for Manchester United i dette transfervindue.

Thiago Almada har spillet 22 kampe i den bedste argentinske række og scoret fire mål, i hvad der er hans anden fulde sæson på argentinsk topplan.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Estudiantes forventer ikke at forlænge med Marcos Rojo

Næste artikel

The Athletic: United har tilbudt Williams en ny kontrakt

ANNONCE