MEN: United vil for tredje gang forsøge at hente hollandsk back

I de seneste to transfervinduer har Manchester United været kædet sammen med Denzel Dumfries, der imponerede stort ved EM-slutrunden i 2021 og herefter skiftede fra PSV til Inter. Manchester Evening News melder nu, at United vil gøre et tredje forsøg til sommer.

Manchester Evening News og italienske Tuttosport melder, at Denzel Dumfries er på vej væk fra Inter.

Serie A’s suveræne førerhold har tilbudt ham en ny kontrakt. Men klubben vil angiveligt ikke acceptere hans krav til en årsløn på 5 millioner euro. Det svarer til ca. 37 millioner danske kroner.

De er derfor interesserede i at sælge ham til sommer, hvor han kun vil have 1 år tilbage af sin nuværende aftale.

Dumfries har ellers spillet 20 ligakampe for Inter i denne sæson, hvor han har bidraget med 3 mål og 4 assists. Han spiller primært højre wingback og har dermed et tremandsforsvar bag sig.

Hvis man ikke følger Serie A, vil man måske huske ham fra sidste sæsons Champions League, hvor han kun missede én af Inters kampe på vej til finalen.

Derudover var han også meget iøjnefaldende ved EM i 2021, hvor han scorede to mål og leverede en assist for Holland.

Er tredje gang lykkens gang?

United meldes nu at være i “forreste række” til at hente hollænderen, som man ifølge Manchester Evening News også var kædet sammen med i de seneste to transfervinduer.

I januar 2024 blev Aaron Wan-Bissaka eksempelvis nævnt som en mulig part i en byttehandel med Milano-klubben.

Skiftet er dog ikke realiseret endnu. Men hans situation i Inter sammenholdt med, at United meldes interesserede i at hente en højre back, synes at øge muligheden for en snarlig handel.

Hvis skiftet bliver en realitet under Erik ten Hags ledelse, vil han følge en nuværende tendens i Manchester United.

Han vil i så fald være ten Hags niende signing med en fortid i hollandsk fodbold, efter Christian Eriksen, Wout Weghorst, Sofyan Amrabat, Tyrell Malacia, Andre Onana, Lisandro Martinez, Mason Mount og Antony.

Dumfries er dog ikke den eneste hollandske back på Uniteds radar. Klubben har flere gange også været meldt interesserede i Jeremie Frimpong, der som ungdomsspiller spillede hos Manchester City.

 

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af nederlaget til Fulham

Næste artikel

MEN: United forbereder kæmpe sommerudsalg

ANNONCE