MEN: United forbereder kæmpe sommerudsalg

Hele 15 spillere kan forlade Manchester United til sommer for at frigive økonomi til en genopbygning. Det skriver Manchester Evening News.

Til sommer skal der ryddes op gevaldigt i Manchester United-truppen, hvilket kan betyde et farvel til intet mindre end 15 spillere. Sådan lyder det fra Manchester Evening News.

Premier Leagues økonomiske regler gør, at Manchester United er tvunget til salg og afgange, hvis der skal hentes nye kræfter til Ratcliffe og Ineos’ genopbygningsprojekt.

Raphael Varane, Anthony Martial og Tom Heaton har kontraktudløb, og det tyder ikke på, at der er forlængelser på vej. Sofyan Amrabat vender formentligt tilbage til Fiorentina, når lejeaftalen udløber efter sæsonen.

Victor Lindelöf og Wan-Bissakas kontrakter udløber i sommeren 2025, og derfor kan salg af de to forsvarsspillere allerede komme på tale i det kommende transfervindue.

Jadon Sancho, Donny van de Beek, Hannibal Mejbri, Alvaro Fernandez, Mason Greenwood og Facundo Pellistri, som alle er udlejet, er med stor sandsynlighed også på affyringsrampen, skriver avisen.

Derudover kan oprydningen i truppen også koste Casemiro og Antonys pladser i truppen. De to dyre drenge blev begge hentet til klubben for store summer i sommeren 2023, men ifølge Manchester Evening News vil United lytte på tilbud på begge spillere, når transfervinduet åbner.

Slutteligt nævner Samuel Luckhurst, som står bag artiklen, at Marcus Rashford også kan blive et salgsemne til sommer.

Medie: United får større transferbudget end forventet

Forrige artikel

MEN: United vil for tredje gang forsøge at hente hollandsk back

Næste artikel

The Telegraph: Disse positioner vil Manchester United styrke til sommer

ANNONCE