– Mere selvtillid end sidste sæson

Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan var igen blandt banens bedste i dagens 4-0-sejr over Swansea. De mærker på egen krop, at holdet er bedre sammenspillet end sidste sæson.

Det var en flok tilfredse spillere, der efter dagens sejr mod Swansea City talte med pressen. Paul Pogba scorede for anden kamp i træk og var desuden involveret i to af de andre scoringer, og franskmanden er da også tilfreds efter endnu et overbevisende resultat. 

– Det er et rigtig godt resultat, vi har fået – igen med et ‘clean sheet’. Nu skal vi bare forsøge at fortsætte den stime, siger Paul Pogba ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Vi føler, vi har mere selvtillid end sidste sæson. Vi kender hinanden bedre. Vi arbejder for hinanden, og jeg tror, at det gør det lettere for os.

Midtbanespillerens kollega Henrikh Mkhitaryan var ligeledes i hopla i dagens kamp, som med to målgivende afleveringer sendte ham op på fire assists for sæsonen i to forsøg. Armeneren peger især på holdånden som forbedret.

– Det var en hård kamp, særligt i første halvleg, men vi havde gejsten og vidste, hvad planen var. I anden halvleg blev det meget lettere, da de spillede med flere forsvarere og det efterlod rum, siger Mkhitaryan og slår fast:

– Holdånden (var afgørende, red.). Og så havde vi heldet med os med de chancer, vi skabte.

Manchester United ligger i front af Premier League, da holdet efter to kampe har seks point og en målscore på 8-0. Næste opgave er Leicester, som besøger Old Trafford næste lørdag.

Læs mere om:

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Se målene fra sejren i Swansea

Næste artikel

Paul Clement: Måltavlen var hård ved os

Relaterede artikler
Total
0
Share