Mertens, Pukki eller King? Masser af angribere kædes sammen med United på Deadline Day

Ole Gunnar Solskjær ønsker sig en angriber, som “vil brække næsen for at score mål”, og derfor er der i dag masser af rygter om spillere, som er på vej til Old Trafford. Vi giver dig overblikket.

Manchester United har kontaktet Napoli angående Dries Mertens. De har også kastet snøren ud efter Joshua King i Bournemouth. Og så overvejer de i øvrigt Norwichs tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki. 

Her på transfervinduets sidste dag er der nok af rygter om angribere, som United angiveligt gerne vil købe. Det sker i kølvandet på onsdagens efterlysning fra manager Ole Gunnar Solskjær, der savner en målscorer. 

Mest kød er der på historien om Uniteds interesse i Joshua King. Bournemouths manager Eddie Howe har i hvert fald bekræftet, at klubben har modtaget et bud på nordmanden. 

– Det er en beslutning, som direktørene og ejerne (i Bournemouth, red.) må tage. Jeg elsker Joshua, både som spiller og som person, men jeg ved også, hvad Manchester United betyder for ham, sagde Howe på sit pressemøde fredag. 

28-årige King har en fortid i Manchester United, hvor han blev trænet af Solskjær på reserveholdet. Ifølge flere engelske medier har United fået et bud accepteret på den bekostning, at Bournemouth når at finde en erstatning, inden vinduet smækker i.

Mertens og Pukki 

Selvom Romelu Lukaku efter eget udsagn gjorde opmærksom på, at han ville væk fra Old Trafford i marts 2019, og det er et halvt år siden, at han blev solgt for mere end 500 millioner kroner til Inter, så er det altså på Deadline Day, at Ed Woodward sidder og skyder mails og bud afsted. 

I hvert fald hvis man skal tro den engelske presse.

The Independent mener at kende til et par af navnene på United-direktørens ønskeliste: Dries Mertens og Teemu Pukki.

Mediet skriver, at Napoli allerede har afvist, at Mertens er til salg, og nogenlunde samme besked har nedrykningstruede Norwich givet Woodward angående deres finske sensation.

OldTrafford.dk følger sagen tæt og skal nok opdatere jer, så snart der er nyt at berette. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Optakt: Mulig Fernandes-debut mod Wolves

Næste artikel

Officielt: United præsenterer ung målmand

ANNONCE