Officielt: United præsenterer ung målmand

20-årige Nathan Bishop er netop blevet præsenteret som ny spiller i Manchester United. Målmanden kommer til fra Southend United i League One.

Midt i al transfermylderet de seneste par dage har Manchester United hevet en noget uventet kanin op ad hatten.

Nathan Bishop har spillet på Southend Uniteds førstehold i den tunge ende af League One siden 2017. I denne periode har han spillet 39 kampe for “The Shrimpers”, hvor det er også blevet til spilletid på det engelske U20-landshold.

Denne transfer er ikke tiltænkt førsteholdet på den korte bane, hvor der er rigelig konkurrence for en ung målmand så længe David De Gea, Sergio Romero og Dean Henderson alle er inde omkring truppen. Det forventes derfor at Nathan Bishop vil træne med U23-holdet.

Springet fra League One til Premier League er stort for en ung spiller, og det er derfor ikke atypisk at spilleren i sit interview med klubben beskriver det som “en drøm der går i opfyldelse”:

– Muligheden for at komme til Manchester United er en drøm der går i opfyldelse. Klubben har en god historik med at udvikle målmænd, og jeg kan ikke vente med at arbejde med målmandstrænerne og forbedre mig hver dag.

– Jeg vil gerne takke alle i Southend United for at have hjulpet mig til at nå hertil, jeg kunne ikke have gjort det uden dem.

På den korte bane skal Nathan Bishop forsøge at spille sig på U23-holdet. I denne sæson har Matej Kovar gjort en god figur mellem stængerne, så den nye mand kommer ikke sovende til pladsen.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Mertens, Pukki eller King? Masser af angribere kædes sammen med United på Deadline Day

Næste artikel

James Wilson skifter til Salford

ANNONCE