Mike Phelan sætter ord på Erik ten Hags første sæson som United-træner: Jeg tror, at det har været en øjenåbner for ham

Erik ten Hag kommer til at lære rigtig meget af sin første sæson i spidsen for Manchester United. Det har helt sikkert været en øjenåbner for ham. Sådan lyder det fra Mike Phelan i et interview med OldTrafford.dk.

Der er ikke mange personer, der kender Manchester United bedre end Mike Phelan.

Han optrådte selv som spiller for De Røde Djævle i perioden fra 1989-1994. I år 2000 vendte han tilbage til klubben som træner. Året efter blev han tilknyttet førsteholdet, og i 2008 blev han udpeget som ny assistenttræner for Sir Alex Ferguson. Da Sir Alex Ferguson trådte tilbage i 2013, blev det samtidig også et midlertidigt farvel til Old Trafford for Mike Phelan. 

i 2019 vendte han dog atter tilbage til den røde del af Manchester, da han tiltrådte som assistent for Ole Gunnar Solskjær og senere for Ralf Rangnick.

Mike Phelan har sammenlangt været i klubben i over 20 år og ved derfor, hvad det kræver, hvis man skal opnå succes som manager for Manchester United.

Den tidligere assistenttræner i Manchester United er dog påpasselig med at vurdere Erik ten Hags første sæson som manager i klubben. Han tror dog, at hollænderen har lært meget af sin første sæson på Old Trafford, hvilket er vigtigt. Det siger han til OldTrafford.dk.

– Jeg tror, at det har været en øjenåbner for ham (Erik ten Hag red.). Men helt sikkert en oplevelse. Han vil lære rigtig meget fra den her sæson. Forhåbentlig får han muligheden for at bygge videre på det, han allerede har skabt og tage dem til det næste niveau. Det er jo forventningen, når du er i Manchester United. Især fra fansene, udtaler han. 

Der har overvejende blæst positive vinde over Old Trafford i denne sæson. Klubben har allerede vundet Carabao Cup, er på vej mod en placering i top-4 og har netop har spillet sig i FA Cup-finalen. United-fans er derfor så småt begyndt at drømme sig tilbage til de glade dage under Sir Alex Ferguson.

Mike Phelan mener, at man skal undlade at sammeligne Erik ten Hag med Sir Alex Ferguson. Det ønsker han heller ikke selv at gøre, da han ikke kender Erik ten Hag. Dog giver han et godt råd med på vejen til den hollandske manager.

 I sidste ende, så bliver du nødt til at være din egen person. Du skal gøre dig dine egne erfaringer, udtaler han til OldTrafford.dk 

Forrige artikel

Mike Phelan til OldTrafford.dk: Jeg har tilbudt mine ydelser til Manchester United

Næste artikel

Podcast: Legend, soldier & talent

ANNONCE