Mikel fuldkommen færdig i Lyn

Nigerianeren syntes ellers at være rimelig tilfreds med at vende tilbage til den norske klub for en måneds tid siden, men det er han bestemt ikke. Om det…

Nigerianeren syntes ellers at være rimelig tilfreds med at vende tilbage til den norske klub for en måneds tid siden, men det er han bestemt ikke.

Om det er endnu et medietrick iscenesat af agent John Shittu eller om det reelt er Mikels egen mening, vides ikke, men i hvert fald udtaler Mikel, at han ikke vil stille op for Lyn en eneste gang mere, da hans holdkammerater er nogle fornærmede skoledrenge.

“Det værste er, at gå på træningsbanen hver dag og se ansigter, jeg ikke ønsker at se. De er bare misundelige på mig. Når en dreng bliver til en succesfuld mand, kan han forvente sådan noget fra sine holdkammerater. Jeg har meddelt ledelsen og træner Henning Berg, at jeg ikke spiller flere kampe for klubben,” udtaler det nigerianske midtbanetalent.

Lyns Morgan Andersen har reageret skarpt mod Mikels udtalelser og han kan ikke lade spillere med den holdning optræde for klubben, lyder det fra Lyn-lederen.

Den nigerianske spiller har dog siden angivet bevidst fejlcitering i de norske medier som grunden til al balladen er opstået, og et par norske aviser kan ifølge Mikel forventes ikke at få flere udtalelser fra hans kant.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Real Madrid har overtaget Uniteds trone

Næste artikel

Glazers NFL-hold måske til London

ANNONCE