Mirror: United-lejesvend truet med kniv under røveri i hjemmet

Tahith Chong var i januar udsat for væbnet hjemmerøveri, hvor hollænderen angiveligt blev truet med en kniv for struben.

Endnu en Manchester United-spiller er blevet udsat for røveri i hjemmet. Denne gang gik det ud over Tahith Chong, som i øjeblikket er lejet ud til Birmingham City.

Chong skulle ifølge den engelske avis, Mirrors, oplysninger være blevet truet med en kniv til halsen og være blevet røvet for mange tusinder pund i værdier.

– Det var en forfærdelig oplevelse for ham. Han vågnede til synet af tre maskerede og bevæbnede mænd, som holdt en kniv for hans strube. Derudover blændede de ham med lommelygter og beordrede ham til at hente ejendele til ham, fortæller en kilde til Mirror.

– De vidste, hvem han var og kaldte ham ved hans navn. De fortalte ham endda, at han var nødt til at opgradere hans sikkerhedssystem. Ellers risikerede han, at det ville ske igen. Han var ekstremt rystet, fortsætter kilden.

Chong er den femte spiller med adresse i Manchester området, som bliver udsat for hjemmerøveri, siden jul. Paul Pogba, Jesse Lingard, Victor Lindelöf og City-spiller Joao Cancelo har alle været udsat for det samme i perioden.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
68
Shares
Forrige artikel
Paul Pogba

Pogba savner titler i United: Landsholdet er et frisk pust

Næste artikel
Kane udligner mod United

Athletic: United jagter angriber - Kane er fortsat på radaren

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
68
Share