Kane udligner mod United

Athletic: United jagter angriber – Kane er fortsat på radaren

Ifølge The Athletic er Tottenham sågar i gang med at sondere terrænet for en Kane-afløser.

United vil bruge sommerens transfervindue på at forstærke den forreste linje. Edinson Cavani vil højst sandsynligt videre, Antony Martial ligner også en mand, der har spillet sin sidste kamp i den røde trøje, og Marcus Rashford har svært ved at ramme de rette tangenter.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Læg dertil Mason Greenwood, hvis fodboldfremtid ser usikker ud, og så er der kun Cristiano Ronaldo og og Jadon Sancho tilbage. Derfor er United på jagt efter en angriber, skriver The Athletic.

Tottenhams Harry Kane er fortsat meget højt på ønskelisten, skriver mediet, der mener at vide, at der sidste år var samtaler mellem London-klubbens chef, Daniel Levy og Ed Woodward, hvor sidstnænvte skulle gøre det klart, at United er interesserede.

Udover at forstærke sig på 9’er positionen, så er der angiveligt to midtbanespillere – en defensiv og offensiv – samt en højrekant på listen over forstærkninger.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
9
Shares
Forrige artikel

Mirror: United-lejesvend truet med kniv under røveri i hjemmet

Næste artikel

Rooney vil gøre alt for United-trænerjobbet

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
9
Share