Mkhitaryan ser frem til Old Trafford-gensyn

Armeneren havde blandt andet en stor andel i Uniteds Europa League-triumf i 2017.

Henrikh Mkhitaryan vender i aften tilbage til Old Trafford, som var armenerens hjemmebane i to sæsoner, hvor det blandt andet til en Europa League-triumf, som også er turneringen, offensivspilleren repræsenterer AS Roma i aften. Mourinho-indkøbet glæder sig til kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg har været tilbage før og fået en god velkomst, men det bliver selvfølgelig mærkeligt uden fans. Vi ved, det bliver en hård kamp for os, for United er i god form, men det er ikke noget, vi skal tænke over, når kampen starter siger han ifølge manutd.com og fortsætter.

– Vi skal tænke på, hvad vi skal gøre, og hvordan vi kan sikre os avancementet i turneringen, siger han.

Mkhitaryan spillede en stor rolle i Uniteds Europa League-triumf i 2017, hvor han scorede en håndfuld mål blandt andet i finalen mod Ajax Amsterdam, og det er en succes, den tidligere United-spiller husker tilbage på med tilfredshed.

– Det var en god tid, og det var et stort øjeblik både for mig og for klubben. Vi ville alle vinde turneringen, men det var svært, for vi spillede mod gode hold – især i semfinalen. Celta Vigo gav os problemer især i returkampen på Old Trafford, hvor de scorede til sidst og havde en hel åben chance for at score igen og gå videre, siger han.

Offensivspillleren der kom til United fra Borussia Dortmund havde svært ved at bide sig fast på José Mourinhos hold for alvor, og han blev i vinteren 2018 lejet ud til Arsenal som en del af Alexis Sanchez-handlen(puha), og siden gik turen til AS Roma.

Også Chris Smalling kan få comeback på Old Trafford, hvis kan kommer i spil for romerne. Forsvarsspilleren har dog døjet med en skade, men han fik minutter i weekendens Serie A-kamp.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Romerne på togt i Nordengland

Næste artikel

Startopstillinger: Gensyn med gamle kendinge

ANNONCE