Mkhitaryan: Top fire er ikke nok

Den armenske kantspiller afslører sine ambitioner for den kommende Premier League-sæson; Manchester United skal blive 1’er eller 2’er, og han skal selv hæve sit niveau.

Henrikh Mkhitaryan mener ikke, at en top fire-placering er nok for United i den kommende sæson. Holdet skal som minimum kæmpe med om det engelske mesterskab, siger den tidligere Dortmund-spiller til BBC. 

– At være blandt de fire bedste er ikke et godt resultat for Manchester United. Målet er altid at blive nummer et, eller som minimum nummer to, siger han. 

– Sidste sæson ikke min bedste 

Men Henrikh Mkhitaryan har også mere personlige ambitioner. Efter en første sæson på Old Trafford, hvor han i starten slet ikke kunne kommet på holdet og til sidst var svingende i sine præstationer, vil han gerne bevise sig selv. 

– Jeg vil ikke sige, at sidste år var mit bedste år. Jeg ved, at jeg har mere at byde på, og jeg er sikker på, at den kommende sæson bliver bedre siger armeneren til BBC. 

Trods det til tider ustabile niveau, er Henrikh Mkhitaryan alligevel blevet nomieret til bedste spiller i seneste sæsons Europa League. Han scorede seks mål i 11 kampe i turneringen, som sikrede “De Røde Djævle” en billet til denne sæsons Champions League. 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Bale tilhører Real Madrid

Næste artikel

Sæsonen er i gang: Kom på Den Glade Gris i aften

Relaterede artikler
Total
0
Share