– Bale tilhører Real Madrid

Både Jose Mourinho og Zinedine Zidane udtalte sig om rygterne omkring Gareth Bale på dagens pressemøde.

– Spiller Bale i morgen er det fordi han er med i Zidanes planer. Så har han også ambitioner om at fortsætte i Real Madrid. Men hvis han ikke er med i Real Madrids planer, som i journalister jo hævder, så er jeg klar til at tage i mod ham på den anden side, ligesom en række andre managers er det. Vi må se i morgen, lød det fra Mourinho om Bale på dagens pressemøde.

United har sommeren igennem været rygtet ude efter 28-årige Bale, som medierne har travlt med at sende retur til Premier League, så Real Madrid kan få plads til franske Kylian Mbappe. Indtil videre har Bale dog ikke givet udtryk for at han ønsker at forlade de forsvarende Champions League-vindere.

Få timer efter Uniteds pressemøde i Skopje, var det tid til at Zinedine Zidane skulle møde pressen. Og også Zidane måtte forholde sig til rygterne omkring waliseren.

– Det der er vigtigt er, at spilleren har det godt og har trænet godt i en periode. Det var ikke nemt sidste sæson for ham, da han var ude fire måneder med en skade. Nu er han koncentreret og motiveret, og så må vi se hvad der sker i morgen.

– Det er ligesom med Cristiano. Der har også været historier om ham igennem sommeren. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige til disse historier, vi må fokusere på vores arbejde. Han er pt Madrid-spiller, og så vil vi ellers koncentrere os om morgendagens kamp, udtalte Zidane.

United og Real mødes i morgen i Skopje, når Super Cuppen skal afgøres. Der er kick-off klokken 20.45.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bekræftet: Borthwick-Jackson udlejes til Leeds

Næste artikel

Mkhitaryan: Top fire er ikke nok

Relaterede artikler
Total
0
Share